Ønsker du også at implementere grønne forretningsprincipper?


 

Bæredygtighed i IT branchen

I en hverdag, hvor vi alle er blevet vant til at forbruge mere og mere, er der stigende efterspørgsel på bæredygtige tiltag for korrekt afskaffelse af IT-udstyr og elektronik, der ligger og samler støv. I takt med, at flere og flere virksomheder ønsker grønnere forretningsprincipper, vil vi hos Firstline IT gerne hjælpe med at få frigivet pladsen og samtidig gøre noget godt for miljøet. På den måde reducerer vi CO2-udledning og sparer råmaterialer, hver gang vi genanvender hardware.


Buyback

Vi afhenter dit udstyr og garanterer sikker og korrekt håndtering i henhold til GDPR-reglerne. I Firstline IT bestræber vi os grundlæggende på, altid at arbejde proaktivt for det bæredygtige valg, der kan levetidsforlænge eller genanvende vores ressourcer.


Refurbish

Vi kontrollerer, tester og bedømmer alt brugt udstyr inden videresalg. Det fungerende udstyr bliver genbrugt, og det ødelagte bliver til reservedele.


Dataslet

Alt udstyr, som har data gemt, bliver dataslettet i henhold til internationale regler og GDPR. Du får et certifikat fra os, der dokumenterer korrekt afskaffelse af data.


Det fungerer! Når du køber brugt IT-udstyr af os, så garanterer vi, at det fungerer, som det skal: Det er høj kvalitet til nedsat pris.


Det store overblik


Lad os mødes.

Teamet er klar til at hjælpe dig.


Vi har styr på hele processen fra salg til genanvendelse af brugt IT-udstyr

Vi du have faglig hjælp til at få en grøn IT løsning?


Start med et gratis møde og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os.